COVID-19

Extra (wedstrijd)regels onderlinge viswedstrijdjes hsv, De Makreel.

We handelen volgens de richtlijnen van het protocol verantwoord vissen bij hengelsportverenigingen organisatie interne verenigingswedstrijdje.

Dat wil het volgende zeggen:

Als men verkouden is of andere klachten  heeft die te maken kunnen hebben met het convid 19 virus blijft men thuis ! Mocht dit echter niet het geval zijn dan heten wij u van harte welkom op de onderlinge wedstrijd van HSV de Makreel te Noordwolde.

Geef u tijdig van te voren op bij Jaap Augustijn , Andr├ę van der Jagt  , Theo Boers of Gezinus Zuil. Dit is nodig omdat wij als vereniging niet meer dan 30 personen aan de onderlinge wedstrijden mee mogen laten doen. Dus VOL=VOL. Bovendien willen wij een lijst van de deelnemers alvast klaar hebben om de loting vooraf te kunnen doen en voor evt. controle de lijst te kunnen laten zien.

Loting niet meer aan de waterkant, maar vooraf op het manouplein. Iedereen die aanwezig is blijft in de auto . Een tweetal van het bestuur trekken de nummers voor de deelnemers . Eerst wordt uit een emmer  door een bestuurslid een deelnemer getrokken en direct daarna uit een tweede emmer door een ander bestuurslid het  nummer waar de deelnemer moet plaatsnemen.

Als je naar het water rijdt ga dan direct naar je vis stek . Niet samenscholen op een plek.

Een praatje met de buurman voor aanvang of na afloop mag ,maar op minimaal 1,5 meter afstand.

Na de wedstrijd wordt er door het bestuur of een door het bestuur aangewezen persoon de vis gewogen. De emmer wordt neergezet en de deelnemer doet zelf de vis in de emmer en neemt daarna weer de minimale afstand van 1,5 meter in acht. Na het wegen plaatst de deelnemer voorzichtig de vis terug in het water en zet de emmer weer terug op de grond. Niet de emmer rechtstreeks aan de weger geven!

Na elke weging zal de emmer op de nodige plekken worden gereinigd met desinfectie middel (70 % ethanol ). De weger weegt met handschoenen aan.

Na het wegen volgt er geen prijsuitreiking aan de waterkant, maar zal de uitslag op de website worden bekend gemaakt.

Mocht het nodig zijn zijn er handschoenen en desinfectie middelen aanwezig.  Overige vragen kunt u stellen aan een van de eerder genoemde bestuursleden .

Wij verwachten dat iedereen zich aan deze vervelende maar noodzakelijke regels houdt zodat wij op een verantwoorde manier onze sport kunnen uitoefenen.

Veel vis plezier ,

Met vriendelijke groeten

Het bestuur

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.