4 Avond wedstrijdjes

Inleg éénmalig € 5,=. van alle wedstrijden die je meedoet geld de best geviste wedstrijd ( het hoogste gewicht) . Dus als je maar één wedstrijd meedoet kun je al eerste in het eindklassement worden! Bij uitstek een gelegenheid om een kind of kleinkind mee te nemen. Bel voor de mogelijkheden 0655130752. De uitslagen en de einduitslag wordt op de site bekend gemaakt en tijdens de gezellige avond (als dat door kan gaan) worden de prijzen uitgereikt.

Lees eerst onderstaande tekst nog even.

Avond wedstrijden

6 aug.        Individueel           Tjonger Mildam                                Gemeente Heerenveen

13 aug.      Individueel          Tjonger Mildam                                Gemeente Heerenveen

20 aug.      Individueel           Tjonger Mildam                               Gemeente Heerenveen

27 aug.      Individueel          Tjonger Mildam                                 Gemeente Heerenveen

We handelen volgens de richtlijnen van het protocol verantwoord vissen bij hengelsportverenigingen organisatie interne verenigingswedstrijdje.

Dat wil het volgende zeggen:

Als men verkouden is of andere klachten  heeft die te maken kunnen hebben met het convid 19 virus blijft men thuis ! Mocht dit echter niet het geval zijn dan heten wij u van harte welkom op de onderlinge wedstrijd van HSV de Makreel te Noordwolde.

Geef u tijdig van te voren op bij Jaap Augustijn 06-41268434 of André van der Jagt 06-55130752  . Dit is nodig omdat wij als vereniging niet meer dan 30 personen aan de onderlinge wedstrijden mee mogen laten doen.

Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar het water. Bij aankomst kun je tussen 18.15 en 18.30 uur bij een bestuurslid of een ander door het bestuur aangewezen persoon een nummer trekken en ga je gelijk naar je plek toe.

Er wordt van 19.00 uur tot 21.30 uur gevist (als het licht genoeg is).

Niet samenscholen op een plek.

Een praatje met de buurman voor aanvang of na afloop mag ,maar op minimaal 1,5 meter afstand.

Na de wedstrijd wordt er door het bestuur of een door het bestuur aangewezen persoon de vis gewogen. De emmer wordt neergezet en de deelnemer doet zelf de vis in de emmer en neemt daarna weer de minimale afstand van 1,5 meter in acht. Na het wegen plaatst de deelnemer voorzichtig de vis terug in het water en zet de emmer weer terug op de grond. Niet de emmer rechtstreeks aan de weger geven!

Na elke weging zal de emmer op de nodige plekken worden gereinigd met desinfectie middel (70 % ethanol ). De weger weegt met handschoenen aan.

Na het wegen volgt er geen prijsuitreiking aan de waterkant, maar zal de uitslag op de website worden bekend gemaakt.

Veel vis plezier ,

Met vriendelijke groeten

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *