Corona update

Wedstrijden en Corona update van 01-06-2021

Verruiming vanaf 5 juni, wedstrijden toegestaan.

De maatregelen per 5 juni betekenen voor de verenigingen en jeugdregiowedstrijden dat er weer mogelijkheden zijn.

Volwassenen mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen. Jeugdwedstrijden in competitieverband en ook tussen verenigingen voor jongeren tot 18 jaar zijn weer toegestaan. Vanaf 18 jaar zijn wedstrijden tussen sportvissers van dezelfde vereniging toegestaan, competitieverband is nog niet toegestaan. Publiek is niet toegestaan.

Dit betekent dus dat een HSV een wedstrijd mag organiseren (max 50 pers) waar alleen eigen leden aan mee mogen doen. Alle deelnemers aan een dergelijke wedstrijd moeten lid zijn c.q. de VISpas hebben van dezelfde HSV.

Vanaf 5 juni kunnen deze wedstrijden weer worden aangevraagd in het VWRP (VisWedstrijdRegistratieProgramma). De geldende voorwaarden worden opgenomen in de Toestemming.

Ook is het weer mogelijk om jeugdwedstrijden tot 18 jaar in de regio aan te vragen, ook tussen meerdere verenigingen. Aanvragen hiervoor kunnen gedaan worden door aangesloten hengelsportverenigingen onder vermelding dat het een aanvraag betreft voor onder de onder 18.

De vierde en vijfde stap van het openingsplan staat gepland voor 30 juni, als hier vanaf 22 juni meer informatie over bekend is zal dit worden gedeeld.

Met dit besluit houden wij ons aan bij de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de NOC*NSF en Sportvisserij Nederland. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen de verspreiding van het coronavirus tot het minimum beperken. Wij gaan ervanuit dat jullie onze maatregel door communiceren met uw achterban en laten we er met zijn allen voor zorgen dat we gezond blijven!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.