Geen wedstrijden tot 20 april


Geen Viswedstrijden tot en met 20 april 2021.
De nieuwe maatregelen betekenen voor de sport dat iedereen vanaf 26 jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor alle viswedstrijden van lokaal tot landelijk.
Sportvisserij Oost-Nederland cancelt tot en met 20 april 2021 alle wedstrijden. Dit geldt ook voor de verenigingswedstrijden. Hierdoor vervalt de eerder uitgegeven wedstrijdtoestemming.
Alle wedstrijden tot en met 20 april 2021 worden afgekeurd. (Uitgezonderd aanvragen specifiek voor deelname onder de 18, dit dient expliciet vermeld te worden.)Nieuwe wedstrijdaanvragen voor de periode vanaf 20 april worden pas na 13 april, als er meer bekend is over een vervolg, geaccordeerd.
Voor de jeugd / junioren tot 18 jaar gelden uitzonderingen: binnen verenigingsverband (dus niet tegen andere verenigingen) kunnen wel onderlinge viswedstrijdjes worden georganiseerd. Wenst u hiervoor een aanvraag te doen, vermeld dit dan in de aanvraag!
Met dit besluit houden wij ons aan bij de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de NOC*NSF en Sportvisserij Nederland. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen de verspreiding van het coronavirus tot het minimum beperken. Wij gaan ervanuit dat jullie onze maatregel door communiceren met uw achterban en laten we er met zijn allen voor zorgen dat we gezond blijven!
Vragen? Stuur een mail naar wedstrijden@sportvisserijoostnederland.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.